Emlékezzen a különleges pillanatokra!

50 év tapasztalat, sok ezer rendezvény

Kérje ajánlatunkat!

Sokoldalú helyszín

Baráti összejövetelek, családi események, vagy több száz fős céges rendezvények… Csapatunk maximális odafigyeléssel gondozza rendezvényét!

Szerteágazó, minőségi partnerhálózatunk segítségével minden eseményt a legmagasabb színvonalon, az Ön igényeinek megfelelően bonyolítunk le.

A Finta Rendezvényház munkatársai szeretettel várják megkeresését bármilyen rendezvény megvalósításával kapcsolatban!

Bálterem

Színpaddal rendelkező 300 fős, klimatizált rendezvénytermünk kitűnően alkalmas esküvők, fogadások, konferenciák, bálok, kongresszusok, bankettek lebonyolítására.

Saját étterem

Kitűnő melegkonyhás, klimatizált éttermünkben magyaros jellegű ételekkel szolgálhatunk, de igény szerint a vendég által kért különlegességeket is elkészítjük.

Kerthelyiség

Tartsa udvarunkon polgári szertartását! Hangulatos kertünkben az illatozó leanderek, selyemakácfák teszik még varázslatosabbá az itt tartózkodást. A gyermekeknek zárt játszóterünk teszi felejthetetlenné a helyszínt.

Segítünk!

Még nem tudja hogyan vágjon bele? Esetleg kész tervei vannak?

Hívjon minket bizalommal, egyeztessünk személyes találkozót, mely során bemutatjuk rendezvényházunkat és személyre szabott ajánlatot adunk!

Okleveles esküvőszervezőink mindenben segítenek!

Glasz-Finta Barbara

Glasz-Finta Barbara

okleveles esküvőszervező

fintarendezvenyhaz@gmail.com
06 3o 997 42 86

Finta Noémi

Finta Noémi

mesterleveles vendéglátó, okleveles esküvőszervező

fintarendezvenyhaz@gmail.com
06 70 943 30 34

Étterem

Saját melegkonyhánknak köszönhetően mindig helyben, frissen készült ételek kerülnek az asztalra. Kapacitásunk akár több száz fős rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé! Éttermünk a hétköznapokon ebédmenüvel, valamint korlátlan svédasztalos ételkínálattal várja vendégeit.

Svédasztalos ebéd

Minden hétköznap svédasztalos ebéddel várjuk kedves vendégeinket!

Egyedi csomagok

Esküvőkre, rendezvényekre versenyképes árral, all-inclusive csomagajánlatainkkal állunk a párok rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat!

Party service

Vállaljuk rendezvények, családi események hidegkonyhás kiszolgálását.

esemény

évnyi tapasztalat

mosoly

fénykép

Vélemények

„Voltam már egy jó pár rendezvényükön, minden nagyon profi munka. A személyzet nagyon kedves, a kiszolgálás gyors és az ételek kifogástalanok. Tudom ajánlani mindenkinek.”

Gulyás Roland

„Jópár rendezvényen jártunk már itt és mindig azt tapasztaljuk hogy szívvel lélekkel csinálják és elérik a maximumot. Tökéletes esküvői helyszín volt a legjobb személyzettel és a bálon is ugyanezt tudtuk érezni, hogy az apróságokra is hatalmas hangsúlyt fektetnek és az irányításuk alatt állnak a dolgok. Köszönjük mindegyik élményt, szuper volt!”

Szabó Éva

„Nagyon szép terem,ízléses berendezés és kiegészítők. Minden gyönyörű. Az ételek változatosak és nagyon finomak. Ajánlani tudom. ????”

Varga Tünde

50 év tapasztalat,
sok ezer rendezvény