Emlékezzen a különleges pillanatokra!

50 év tapasztalat, sok ezer rendezvény

Kérje ajánlatunkat!

Sokoldalú helyszín

Budapesttől 20 percre, Érden 40 éves tapasztalattal működő, teljesen felújított, klimatizált rendezvényházunk várja vendégeit. Az esküvők mellett fő profilunk: céges rendezvények, konferenciák, családi rendezvények, bálok, divatbemutatók, kültéri polgári ceremónia illetve esküvőszervezés (oklevelünk van róla) a legmagasabb szinteken.

Hangulatos kertünkben az illatozó leanderek, kúszó növények, selyemakácfák, szökőkutak teszik még varázslatosabbá az itt tartózkodást. Rendezvényházunk zárt parkolóval, játszótérrel, bio kerttel, dupla kerthelyiséggel, örökzöld fenyőinkkel, zöldellő gyeppel, dupla teremmel (20 főtől akár 350 főig), hatalmas tánctérrel, zenészeknek külön színpaddal, családias atmoszférával várja vendégeit.

Igény esetén szállást is tudunk házon belül biztosítani vendégeinknek!

Bálterem

Színpaddal rendelkező 300 fős, klimatizált rendezvénytermünk kitűnően alkalmas esküvők, fogadások, konferenciák, bálok, kongresszusok, bankettek lebonyolítására.

Saját étterem

Kitűnő melegkonyhás, klimatizált éttermünkben magyaros jellegű ételekkel szolgálhatunk, de igény szerint a vendég által kért különlegességeket is elkészítjük.

Kerthelyiség

Tartsa udvarunkon polgári szertartását! Hangulatos kertünkben az illatozó leanderek, selyemakácfák teszik még varázslatosabbá az itt tartózkodást. A gyermekeknek zárt játszóterünk teszi felejthetetlenné a helyszínt.

Segítünk!

Még nem tudja hogyan vágjon bele? Esetleg kész tervei vannak?

Hívjon minket bizalommal, egyeztessünk személyes találkozót, mely során bemutatjuk rendezvényházunkat és személyre szabott ajánlatot adunk!

Okleveles esküvőszervezőink mindenben segítenek!

Glasz-Finta Barbara

Glasz-Finta Barbara

okleveles esküvőszervező

fintarendezvenyhaz@gmail.com
06 3o 997 42 86

Finta Noémi

Finta Noémi

mesterleveles vendéglátó, okleveles esküvőszervező

fintarendezvenyhaz@gmail.com
06 70 943 30 34

Étterem

Saját melegkonyhánknak köszönhetően mindig helyben, frissen készült ételek kerülnek az asztalra. Kapacitásunk akár több száz fős rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé! Éttermünk a hétköznapokon ebédmenüvel, valamint korlátlan svédasztalos ételkínálattal várja vendégeit.

Svédasztalos ebéd

Minden hétköznap svédasztalos ebéddel várjuk kedves vendégeinket!

Egyedi csomagok

Esküvőkre, rendezvényekre versenyképes árral, all-inclusive csomagajánlatainkkal állunk a párok rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat!

Party service

Vállaljuk rendezvények, családi események hidegkonyhás kiszolgálását.

esemény

évnyi tapasztalat

mosoly

fénykép

Vélemények

„Voltam már egy jó pár rendezvényükön, minden nagyon profi munka. A személyzet nagyon kedves, a kiszolgálás gyors és az ételek kifogástalanok. Tudom ajánlani mindenkinek.”

Gulyás Roland

„Jópár rendezvényen jártunk már itt és mindig azt tapasztaljuk hogy szívvel lélekkel csinálják és elérik a maximumot. Tökéletes esküvői helyszín volt a legjobb személyzettel és a bálon is ugyanezt tudtuk érezni, hogy az apróságokra is hatalmas hangsúlyt fektetnek és az irányításuk alatt állnak a dolgok. Köszönjük mindegyik élményt, szuper volt!”

Szabó Éva

Nagyon szép terem,ízléses berendezés és kiegészítők. Minden gyönyörű. Az ételek változatosak és nagyon finomak. Ajánlani tudom. 🙂

Varga Tünde

50 év tapasztalat,
sok ezer rendezvény