Bp.-től 20percre Érden 40éves tapasztalattal működő, csaknem teljesen felujjított exkluzív Toszkán stílusú éttermünk-rendezvénytermünk várja vendégeit. Az Esküvők mellett fő profilunk: céges rendezvények, konferenciák, családi rendezvények, bálok, divat bemutatók, kültéri-polgári ceremónia illetve esküvőszervezés (oklevelünk van róla) a legmagasabb szinteken. Egyedi, olasz stílusú botanikus kertünkben az illatozó leanderek, kúszó növények, selyemakácfák, szökőkutak teszik még varázslatosabbá az itt tartózkodást. Éttermünk rendezvénytermünk zárt parkolóval, zárt játszótérrel, bio kerttel, dupla kerthelyisèggel, ôrôkzôld fenyôinkkel, zöldelő öntôzôrendszerrel rendelkezô gyeptéglával, dupla teremmel (20főtől-350főig) egy légtérben nincsen különválasztás, hatalmas tánctérrel, zenészeknek külön színpaddal, családias atmoszférával várja vendégeit. Mottónk: Magas színvonal, precizítás megfizethető árakon.

Álmodd meg mi megvalósítjuk!

Esküvői helyszínt keres?

Velünk garantáltan nem fog csalódni!

 

Gyönyörű, álom esküvőkre tervezett helyszín

Udvarias, figyelmes kiszolgálás

Bőséges és finom ételek

Diszkrét árak
 

Már 9.000 Ft/fő-től!

További képek a galéria menüpont alatt találhatóak.

Galéria

Esküvő és teljes körű vendéglátás

Nem csak az esküvő lebonyolításában segítünk, de teljesen egyedi igényekre szabott megoldásokat is kínálunk. Így semmi nem állhat az Ön elképzelésének útjában.

Kerti eskető

Kertünk hamarosan megújul, ahol kerti esketésre is lehetőség lesz. A látványterveket itt láthatja.


Ők már minket választottak

Párommal 2014.06.14-én volt az esküvőnk. A lagzit a rendezvényházban tartottuk. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, az étel finom volt és bőséges, a felszolgálás kifogástalan. A helyszín gyönyörű, álomesküvőkre lett tervezve . Az ott dolgozók mindennel rendelkezésünkre álltak, és segítettek. Nagymamám külön kiemelte azt a fiatalembert (sajnos a nevét nem tudjuk), aki odament és folyamatosan kérdezte, hogy mit hozhat neki. Külön meg szeretnénk neki köszönni a figyelmességét és a kedvességét. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a helyszínt.
Még egyszer köszönjük, hogy segítettetek az elképzeléseinket megvalósítani.

Üdvözlettel: Vera és Attila

Kedves Finta Család!
Nagyon szépen köszönjük, hogy a 2013. június 29-én megtartott esküvőnkön a teljes körű vendéglátás olyan kifogástalan volt, hogy minden jelenlévő elégedettségét fejezte ki. A hely tágas, a díszítés gyönyörű, az ételek finomak, az italok kiválóak, valamint mindannyian kedvesek, segítőkészek, és az árak a szolgáltatással összhangban voltak. Hálásak vagyunk mindenért és jó szívvel ajánljuk Önöket másoknak is.
Szeretettel gondolva Önökre:

Nyutaliné Vágola Andrea és Nyutali Mihály Tamás

Tisztelt Finta Család!
Nagyon szépen köszönjük, mind barátaink, rokonaink és a magunk nevében a szombat este (2013.08.10.) végzett munkájukat. Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Életünk ezen szakaszának legszebb eseménye Önöknek köszönhető és nagyon hálásak vagyunk és leszünk is érte.
Baráti üdvözlettel,
Gyárfás Ildikó és Gyárfás István

Még nem tudja hogyan vágjon bele? Esetleg kész tervei vannak?

Mindenben segítünk!

aa768ded-4609-4ee9-aad3-e70dcae03f74

Finta Józsefné

06 20 9 551 219

      06 30 9 oo2 166

fintarendezvenyhaz@gmail.com

2827c085-6a23-4669-a544-73e2ab8f937a

Finta Barbara

(Okleveles esküvőszervező)

 06 3o 997 42 86

finta.barbara@fintarendezvenyhaz.hu

Noémi

Finta Noémi

(Okleveles esküvőszervező)

 06 70 943 30 34

finta.noemi@fintarendezvenyhaz.hu

Írja meg elképzeléseit, kérdéseit és mi néhány órán belül válaszolunk rá!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet